Kahwin sini, kahwin sana.

Assalamualaikum,

Cuti musim panas ni, ramai sangat kawan aku yang kahwin sini sana. Hujung minggu haritu aku pergi dua majlis perkahwinan. Sorang tu kawan A-Levels di KTJ aku, dan sorang tu kawan ADFP di INTEC aku. Alhamdulillah, dua-dua kawan aku tu dah besar panjang, dah berkahwin dan disatukan dengan isteri yang comel & cun (macam aku, eh).

Nak dijadikan cerita pulak, lepas aku pergi wedding dua orang kawan aku ni, baru dapat tahu yang ada beberapa lagi kawan aku yang akan kahwin. Tahun ni je, 3 orang kawan batch Eldaterra aku kat SSP dah/akan kahwin. Lagi seorang kawan KTJ aku nak kahwin. Yang lain pun banyak juga la either yang akan kahwin semua, termasuklah abang aku yang akan bernikah esok (6 Ogos 2016).

Entah dia dah bersedia nak kahwin ke belum, aku pun tak tahu la. Tapi yang aku harapnya, abang aku akan menjadi suami yang baik dan penyayang untuk Kak Iylia. (Oh, nama bakal kakak ipar aku -> Iylia Syahira). Keluarga Kak Iylia macam keluarga kiteorang jugak, Kak Iylia anak kedua daripada 4 adik beradik, dan dia seorang je perempuan (macam aku).

Okay sebenarnya aku taktahu dah nak tulis apa. So papai.

Share this:

0 comments:

Post a Comment